Angebote
Cajon
Vessast gust dad ün instrumaint fat svess?
Hättest du Freude an einem selbstgemachten Instrument?
Cuors da cuschinar cun Iris / Kochkurs mit Iris
Da cumpagnia cuschinaina "Iris Engadinerli" e capuns.
Gemeinsam backen wir "Iris Engadinerli" und kochen capuns.
Dessert Hotel Belvédère
Insembel cul team da chadafö dal Hotel Belvédère vain preparà ün dessert delizius.
Zusammen mit dem Küchenteam des Hotel Belvédère zaubern wir ein köstliches Dessert.
Fuschinar ün cheu da capricorn / Steinbockkopf schmieden
Fuschinar ün pitschen cheu d'ün capricorn vi dad ün bastun.
Einen kleinen Steinbockkopf an einem Stab schmieden.
HATECKE Salsizetti
Salsiz - che buntà.
Salsiz - eine Köstlichkeit.
Lavuratori da film / Filmwerkstatt CINEVNÀ
Lavuratori da film per avanzats e principiants.
Filmwerkstatt für Anfänger und Fortgeschrittene.
Pesto our dad erbas sulvadias / Wildkräuter-Wanderung mit Pesto
No ramassain erbas illa natüra ed elavurain quellas per ün bun pesto.
Wir verarbeiten Wildkräuter zu einem feinen Pesto.
Sgraffito engiadinais
Crear ün agen sgraffito engiadinais.
Engadiner Sgraffito selber entwerfen.
Tarschoula e conserva / Zopf und Konfi
Mhh - co chi savura e gusta.
Mhh - wie es duftet und schmeckt.